Σπουδές στην Ελλάδα

Ας εξετάσουμε τις εκπαιδευτικές
επιλογές στην Ελλάδα

Γιατί να Σπουδάσω στην Ελλάδα

Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με σημαντική εκπαιδευτική ιστορία αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σπουδάζοντας στην Ελλάδα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις σε μια ασφαλή χώρα, με μοναδική ποιότητα ζωής και ισχυρά Ακαδημαϊκά Τμήματα που δεν έχουν δίδακτρα φοίτησης. Οι εναλλαγές της και ο πολύχρωμος ρυθμός της θα σε συναρπάσουν και θα αποκτήσεις μια εμπειρία-ορόσημο στη ζωή σου.

Για Ομογενείς

Σαν Έλληνας/Ελληνίδα που διαμένεις στο εξωτερικό, έχεις το δικαίωμα να πάρεις μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις και να διεκδικήσεις μια θέση στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Είναι απόλυτα λογικό να μη γνωρίζεις τι προσφέρει ο ελληνικός ακαδημαϊκός χάρτης. 

Η Map your Path, προσφέρει εξατομικευμένο Επαγγελματικό Προσανατολισμό για ομογενείς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 συναντήσεις, 70’-90΄ λεπτών. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εφαρμόζονται τεχνικές συμβουλευτικής συνέντευξης, χορηγούνται ψυχομετρικά εργαλεία και δίνεται όλη η πληροφόρηση για τα πανεπιστημιακά τμήματα της Ελλάδας. 

Ολοκληρώνοντας, ο/η συμβουλευόμενος/η έχει στα χέρια του μια ολοκληρωμένη ατομική αναφορά και έχει χαρτογραφήσει τις πιθανές επαγγελματικές διαδρομές. Επίσης παρέχεται καθοδήγηση για τη διαδικασία των Πανελλήνιων εξετάσεων ανάλογα με την κατηγορία ομογενών στην οποία ανήκει ο/η μαθητής/μαθήτρια.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Κλείσε ένα online, 30′, δωρεάν ραντεβού μαζί μας

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για εβδομαδιαία έμπνευση και νέα!

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή!

Pin It on Pinterest

Μετάβαση στο περιεχόμενο