Υπηρεσίες Για Ενήλικες

Αν η τακτική που χρησιμοποιώ δεν με οδηγεί
στο στόχο μου, αλλάζω την τακτική μου,
όχι το στόχο μου

Συμβουλευτική Καριέρας

Αν δεν ξέρεις τι θα κάνεις αφού τελειώσεις  τις σπουδές σου, είσαι στο σωστό μέρος. Αν αναρωτιέσαι αν είναι καλύτερο πρώτα να εργαστείς ή να προχωρήσεις σε μεταπτυχιακές σπουδές, είσαι στο σωστό μέρος. Αν βρίσκεσαι σε ένα επάγγελμα το οποίο δεν σε ικανοποιεί και σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγή στην καριέρα σου βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. 

Εξετάζουμε προσεκτικά τις εναλλακτικές επιλογές σταδιοδρομίας, συνδυάζουμε τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντά, και σχεδιάζουμε ένα ρεαλιστικό, χρονικά οριοθετημένο πλάνο δράσης, δίνοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να φτάσουμε στο στόχο.

CV Writing

Το Βιογραφικό Σημείωμα αποτελεί τον πιο άμεσο και δυναμικό τρόπο να συστηθείς σε μία εταιρεία, σε έναν recruiter, σε έναν υποψήφιο εργοδότη, γι’ αυτό οφείλει να είναι απόλυτα επαγγελματικό, προσανατολισμένο στη θέση που απευθυνόμαστε και να αναδεικνύει την επαγγελματική μας ταυτότητα. Συντάσσουμε ανταγωνιστικά Βιογραφικά Σημειώματα με το κατάλληλο περιεχόμενο και με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά ώστε να χτυπήσει το τηλέφωνό μας για συνέντευξη.

Δημιουργία LinkedIn Profile

Σε μια παγκοσμιοποιημένη και ψηφιοποιημένη αγορά εργασίας , το LinkedIn κερδίζει συνεχώς χώρο στη διαδικασία στελέχωσης θέσεων εργασίας. Ένα ολοκληρωμένο και έξυπνα δομημένο προφίλ οδηγεί σε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Στη Map your Path κατασκευάζουμε LinkedIn Profiles με τέτοιο τρόπο ώστε το προφίλ μας να δουλεύει για εμάς, να γίνουμε ανιχνεύσιμοι και ελκυστικοί σε recruiters και να ξεκλειδώσουμε ακόμη και κρυφές θέσεις εργασίας. 

Προετοιμασία Συνέντευξης

Στη Map your Path προετοιμάζουμε τους υποψηφίους ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία σε κάθε τύπο συνέντευξης. Εκπαιδεύουμε τους υποψηφίους να παρουσιάζουν αποτελεσματικά τον εαυτό τους και να αποκτήσουν την ευελιξία και την ετοιμότητα να απαντούν σε ερωτήσεις που τίθενται. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται για συνέντευξη επιλογής προσωπικού και για συνέντευξη για την είσοδο σε πανεπιστημιακό πρόγραμμα.

Σπουδές Στο Εξωτερικό

Η επιλογή μεταπτυχιακών ή διδακτορικών σπουδών στο εξωτερικό αποτελεί μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία και ευκαιρία να γνωρίσεις μια νέα χώρα, να συναναστραφείς με φοιτητές από όλο τον κόσμο και φυσικά να μπεις σε μια νέα αγορά εργασίας.

Στη Map your Path γνωρίζουμε ότι η διαδικασία είναι απαιτητική, Resume, Cover Letter είναι κάποια από τα πρώτα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και θα κρίνουν την είσοδό σου σε κάθε πρόγραμμα.

Έχουμε σχεδιάσει πρόγραμμα επεξήγησης της διαδικασίας και έρευνας για το κατάλληλο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού ανάλογα τον τομέα σου, και φυσικά ολοκληρώνουμε τα διαδικαστικά βήματα για την εισαγωγή σου.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Κλείσε ένα online, 30′, δωρεάν ραντεβού μαζί μας

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για εβδομαδιαία έμπνευση και νέα!

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή!

Pin It on Pinterest

Μετάβαση στο περιεχόμενο